Omdömen från våra kunder

Estilo har varit vår byrå i många år och de har alltid varit helt suveräna utan några som helst problem. Jag vågar säga att Estilo har varit vår bästa underleverantör sedan dag ett och skulle rekommendera dem till den som söker professionella översättningstjänster.

Andreas Wadensten, VD, Time PR

Snabb, effektiv och mycket trevlig ... Jag rekommenderar starkt detta översättningsföretag.

Virginie , Vice President på Atout France

Vi har i över sex år köpt översättningstjänster från Estilo. Det har fungerat smidigt och snabbt. Vi är nöjda kunder och kan rekommendera Estilo till andra kunder som behöver översättning

Karl Resare Talerforum

Vi har använt Estilos tjänster under ett antal år. Vi har verkligen satt dem på prov. I de resemagasin som vi publicerar skriver vi om allt mellan himmel och jord. Inget ämne har dock varit så anmärkningsvärt att Estilo översättare inte har klarat av det, även om det har handlat om att beskriva Monets hus och trädgårdar i Giverny, Frankrike, eller den nya situationen i nyvaknade urbana Nordafrika. Inte heller artikeln om den lilla svenska godisbutiken i Paris var något som orsakade problem för Estilo. Det kommer alltid att vara korrekt, oavsett ämne; Mycket få gånger har våra redaktörer varit inne och ändrat texterna vi har fått levererade. Korrekt är bra. Men kanske är det Estilos utmärkta service som har gjort att vi har anlitat dem så länge och Gud vet att vi har satt dem på prov. Det har hänt att vi har ringt på helger och ändå, säkert som amen i kyrkan, har vi fått snabb och effektiv hjälp. Om vi är nöjda? Jo, vi är mer än så - vi är tacksamma och glada och vill gärna rekommendera Estilos tjänster till vem det må vara.

Richard Flinck , redaktör Travel Magazine Coach of Sweden

 

Vi är den typ av kunder som alltid är krävande när det gäller komplexitet, svårighet och inte minst timing. Estilo har alltid mött våra behov genom att vara flexibel, professionell och punktlig och har till och med överraskat med det lilla extra vi själva inte ens tänkte på.

Michaela Klenkar, projektledare, Ipsos Sweden

Vi har jobbat med Estilo Translations sedan tre år tillbaka och är mycket nöjda. Våra kunder finns över hela världen och Estilo har alltid, snabbt och effektivt, varit behjälpliga med tekniska översättningar från svenska/engelska till polska, tyska, franska, norska, litauiska m.m. Kvalitén på översättningarna har enligt våra kunder varit mycket god och kontakten med Estilo likaså. Vi har aldrig behövt tvivla på varken kvalité eller deadline vid våra samarbeten med Estilo och jag kan varmt rekommendera dem.

Johan Holmér, Infrafone AB

Tack så mycket! Du är alltid så snabb!

Isabelle Wach, Sales & Marketing Manager Scandinavia, DB Vertrieb GmbH