Översättningsbyrå
 
Översättare

Estilo Translations globala översättarnätverk består av erfarna fackspecialister som endast översätter till sitt eget modersmål och inom sina...

Läs mer +
 
Priser

Estilo Translations erbjuder konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för en kostnadsfri offert...

Läs mer +
 
Språk

Estilo Translations erbjuder översättningstjänster inom de flesta språk. Vi är dock främst inriktade på svenska, engelska, franska, spanska och italienska...

Läs mer +
 

Vår översättningsbyrå

Estilo Translations är en svensk översättningsbyrå med inriktning på europeiska språk, främst svenska, engelska, spanska, franska och italienska. Vi har lång erfarenhet av teknisk översättning, översättning av tekniska handböcker, kontrakt, affärsbrev, datablad, marknadsföringsmaterial, pressreleaser, webbplatser, marknadsundersökningar, årsredovisningar m.m.
 

Vi arbetar med ett globalt nätverk av professionella frilansöversättare och strävar alltid efter att anlita de bästa och mest tillförlitliga översättarna. De översättare som önskar ansluta sig till vårt nätverk måste göra ett kort översättningsprov eller på annat sätt säkerställa att de möter våra stränga kvalitetskrav.
 

Vår översättningsbyrå har som krav att översättarna endast översätter till sitt eget modersmål och inom sina specialområden. Översättarna har ofta tidigare yrkeserfarenhet från en viss bransch där de besitter mycket djupa kunskaper. Det är något vi försöker dra nytta av för att kunna erbjuda översättningar av högsta kvalitet.

Riktlinjer för vår översättningsbyrå

Vår uppgift  är att analysera kundens behov och hitta den översättare som är bäst lämpad för översättningen. Vi är snabba, flexibla och kostnadseffektiva, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder bra service, konkurrenskraftiga priser och korta ledtider. Vår process för kvalitetssäkring säkerställer en korrekt och konsekvent användning av terminologi i alla våra översättningar.

Skulle vi mot förmodan inte ha tillgång till någon översättare som besitter den fackkompetens som uppdraget kräver föredrar vi att avsäga oss uppdraget hellre än att leverera undermålig kvalitet.

Gratis offertförfrågan: Vi ger snabba offerter. Klicka på knappen för offertförfrågan och ange mål- och källspråk, ämnesområde, ordantal, format och önskat leveransdatum så återkommer vi med en offert inom kort.